Voor wie is een administratiekantoor in Eindhoven bedoeld?

Als ervaren ondernemer heeft u wel iets anders aan uw hoofd dan u bezig houden met de administratieve werkzaamheden. BenT helpt u graag verder. Wij zijn er voor ondernemingen, van het MKB tot grotere bedrijven, om de volledige administratie uit handen te nemen. Ook als u liever een deel uitbesteedt, kunnen wij u helpen.

Kan ik een offerte opvragen?

Neemt u vooral contact met BenT op om meer informatie te ontvangen over wat wij voor uw onderneming kunnen betekenen. We vertellen dan ook graag meer over de kosten voor de samenwerking.

Wat kost een administratiekantoor Eindhoven?

De kosten voor samenwerken met administratiekantoren hangen onder meer af van de diensten die u uit handen wilt geven. Wilt u de volledige administratie uitbesteden of slechts een deel ervan, zoals de salarisadministratie of het opstellen van een jaarrekening? Afhankelijk van welk deel van de boekhouding wij overnemen, zullen we de kosten met u afstemmen.

Waarom administratie uitbesteden?

Als uw onderneming groeit, zal ook de boekhouding steeds complexer worden. Wij zorgen ervoor dat u de juiste koers kunt varen met uw onderneming, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de boekhouding. Of een aangifte of controle van de Belastingdienst. Ons advieskantoor beschikt over de expertise om u op overzichtelijke wijze inzicht

Ga naar de bovenkant