Administratie

Online en real-time inzicht in uw administratie is ook mogelijk voor uw bedrijf!

De administratie, dat is toch een noodzakelijk kwaad…?

Thur Begheyn en Kit Tang - BenT Accountants en Belastingadviseurs

Nou, eigenlijk niet. Natuurlijk, u bent als ondernemer verplicht een administratie te voeren. En zonder administratie wordt het verzorgen van de diverse fiscale aangiftes een onmogelijkheid. Maar aan een administratie heeft u meer dan dat. De administratie geeft de beste inkijk hoe uw onderneming er voor staat. Want hoewel er nog steeds ondernemers zijn die hun onderneming puur op basis van hun liquiditeit proberen te sturen, heeft u echt meer informatie nodig dan alleen het saldo van uw bankrekening.

Juiste koers varen met uw onderneming

Veel ondernemers hebben het probleem dat de administratie te tijdrovend is, en hun financiële kennis te beperkt, om de administratie goed te kunnen voeren. Daarnaast is het ondernemen zelf vaak een stuk leuker en gevoelsmatig ook belangrijker. Daarmee verdient u immers uw inkomen.

Wij kunnen u hiervoor een oplossing bieden door het administratieve deel van uw onderneming voor een groot deel uit handen te nemen. Hoe wij dat doen en hoeveel taken wij op ons nemen hangt af van uw wensen. We adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden die wij u in uw situatie kunnen aanbieden.

Door ontwikkelingen op automatiseringsgebied kan het verzorgen van uw administratie veel gemakkelijker, efficiënter, en dus sneller verlopen dan een aantal jaren geleden. Hierdoor kunnen wij u deze werkzaamheden bovendien voor scherpere tarieven dan voorheen aanbieden, omdat deze processen deels geautomatiseerd verlopen.

Administratie die altijd up-to-date is

De meeste administraties van onze cliënten verzorgen wij met behulp van Exact Online, een pakket waarin u zelf kunt inloggen om te zien wat de stand van zaken is en waarmee de boekhouding altijd up-to-date is. U stuurt simpelweg uw facturen in PDF naar een speciaal e-mailadres en er wordt eenmalig een bankkoppeling aangelegd. Wij doen de rest. Daarbij bestaat de mogelijkheid om periodiek online de resultaten van uw onderneming te bekijken in de vorm van inzichtelijke grafieken en tabellen.

Maar er zijn meer mogelijkheden, zoals factureren met Exact Online, betalingen automatisch verrichten, geautomatiseerd aanmaningen versturen, vreemde valuta administreren en herwaarderen, voorraden administreren, uren- of projectadministratie voeren etc. etc.

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn voor uw bedrijf? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u er graag meer over.

Administratie Eindhoven

Bent u op zoek naar een specialist in administratie voor Eindhoven en de regio? Dan bent u bij BenT aan het juiste adres. Ons kantoor is altijd dicht bij u in de buurt met onze centrale locatie. We bespreken graag de mogelijkheden voor u en uw bedrijf, hiervoor kunt u langskomen op ons kantoor in Eindhoven of bellen om direct meer informatie te ontvangen. Kom langs op ons kantoor: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Of bel met ons: +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl

.

Elke onderneming, hoe groot of klein ook, is verlicht om een administratie te voeren. Niet alleen dient de financiële administratie voor het doen van fiscale aangiftes, ook biedt het u een inzicht in de stand van zaken van het bedrijf.

Het bijhouden van de administratie en het doen van aangiftes kan een tijdrovende klus zijn zonder de benodigde vakkennis. BenT Accountants en Belastingadviseurs nemen graag uw administratie uit handen. Van de volledige administratie uitbesteden tot een deel van de financiële administratie overnemen, wij kijken graag wat het beste past bij uw wensen en situatie.

De kosten voor een administratiekantoor Eindhoven hangen af van de onderdelen en administratieve werkzaamheden die de onderneming wil uitbesteden. Gaat het om de complete administratie of bent u alleen op zoek naar een kantoor voor fiscaal advies? BenT hanteert scherpe tarieven, doordat wij ons proces grotendeels kunnen digitaliseren. Neemt u vooral contact op voor meer informatie.

BenT is een relatief klein kantoor waar persoonlijk contact voorop staat. Ook bieden wij graag persoonlijk advies voor uw onderneming zodat u zich kunt richten op het goed laten lopen van uw bedrijf. Onze accountants en belastingadviseurs hebben jarenlange ervaring die graag uw administratie uit handen nemen. Ons administratiekantoor in Eindhoven is centraal gelegen en goed bereikbaar.

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.