Over ons

BenT (Begheyn en Tang) Accountants en Belastingadviseurs is eind 2016 opgericht door accountant Thur Begheyn en belastingadviseur Kit Tang. In totaal zijn er dertien medewerkers aan het kantoor verbonden:

Thur Begheyn AA

Accountant / directie

Meer over Thur

Kit Tang MB

Belastingadviseur / directie

Meer over Kit

Carla

Secretaresse

Hilal Celebi

Belastingadviseur

mr. Leyla Kaya

Belastingadviseur

Mandy Rombout

Belastingadviseur

Joey Adriaansen

Belastingadviseur

Nicole van Dijk

Administratief medewerkster

Leo van den Beucken

Senior assistent-accountant

Mariette Gijsberts

Assistent-accountant

Karina de Vroomen

Assistent-accountant

Bastiaan Saleh

Assistent-accountant

Millad Kakar

Assistent-accountant

Thur Begheyn AA

Thur Begheyn AA (1978) studeerde Financieel Management in Tilburg en Accountancy in Eindhoven. Hij staat ingeschreven in het accountantsregister van de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants als Accountant-Administratieconsulent met certificeringsbevoegdheid.

Thur begon zijn carrière in 2002 bij Dinkelberg en Kuipers uit Son en Breugel en kwam via een tussenstap bij Witlox van den Boomen uit Waalre in 2010 bij een van de rechtsvoorgangers van BenT terecht.

Binnen BenT is Thur verantwoordelijk voor de samenstelpraktijk. U kunt bij hem terecht voor bedrijfsadvies in de breedste zin van het woord en inzicht in de financiële situatie van uw onderneming. Of dit nu om de toekomst of om het verleden gaat.

Thur is getrouwd en heeft drie kinderen. In zijn vrije tijd kunt u hem tegenkomen in een voetbalstadion of in het theater.

Thur heeft het vak in zijn bloed. Hij is vernoemd naar zijn grootvader die medeoprichter was van het belastingadvieskantoor ‘Begheyn & Sneep’ dat in de jaren ’80 opging in het huidige Deloitte.

Kit Tang MB

Kit Tang MB (1972) studeerde fiscale economie in Eindhoven en is Master Belastingadviseur.

Na een korte periode bij BDO kwam Kit in 2003 bij een van de rechtsvoorgangers van BenT terecht. Sindsdien ontwikkelde hij zich tot een adviseur met kennis op een groot aantal fiscale gebieden, in het bijzonder in de fiscale problematiek bij grensoverschrijdende situaties tussen Nederland en België.

Kit is verantwoordelijk voor de aangiftepraktijk, maar voornamelijk een vraagbaak voor zijn cliënten. Op de meest uiteenlopende onderwerpen geeft hij u duidelijke antwoorden en passende adviezen.

Kit is getrouwd en heeft twee kinderen. Zijn passies buiten zijn werk zijn reizen en culinair dineren.

Kit is van Chinese afkomst, maar werd in Maleisië geboren. Sinds zijn 6e woont hij in Nederland.

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.