Tarieven accountant & belastingadviseur

Alles-in-1 abonnementen

Voor ondernemers die hun boekhouding, jaarstukken en fiscale aangiften willen uitbesteden hebben wij abonnementen waarbij wij alle benodigde vast diensten aanbieden tegen een vast tarief per maand. Je kunt eenvoudig zien welk maandtarief in jouw situatie van toepassing is, kijk hiervoor op onze abonnementenpagina.

Tarieven op maat

Voor (grotere) ondernemingen die hun boekhouding zelf verzorgen, of behoefte hebben aan andere diensten zoals fiscaal advies kunnen wij een offerte op maat verstrekken. Onze uurtarieven starten al vanaf € 60 en bedragen maximaal € 140 (exclusief BTW). Heb je interesse in een offerte op maat? Neem dan contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Particulieren

Particulieren kunnen met name terecht bij ons voor fiscale dienstverlening bij grensoverschrijdende situaties tussen Nederland en België. Daarom zijn de tarieven voor particulieren terug te vinden op onze Nederland-België pagina.

Het is afhankelijk van de diensten die u als ondernemer wilt uitbesteden wat de tarieven voor een accountant zijn. Bij BenT starten onze uurtarieven vanaf €57 (excl. BTW). Ook bieden we pakketten tegen een vast tarief per maand aan. Voor meer informatie of een offerte voor uw onderneming, neemt u gerust contact met ons op.

BenT is een accountants- en belastingadviseurkantoor waar het uurtarief afhankelijk is van de werkzaamheden. Wilt u de belastingaangifte van uw onderneming door ons kantoor laten verzorgen? Bent u op zoek naar een jaarrekening? Of zijn er meer diensten die we voor u uit handen kunnen nemen? We vertellen u graag meer over het exacte uurtarief in een persoonlijk gesprek op basis van uw wensen.

Een accountant kan verschillende werkzaamheden voor een onderneming uitvoeren. Zo kan bijvoorbeeld de aangifte omzetbelasting en aangifte inkomstenbelasting verzorgd worden. Ook kan een accountant een accountantsverklaring opstellen. De tarieven voor de accountant hangen af van de diensten die uitgevoerd worden. Wilt u weten wat een accountant van BenT voor uw onderneming kan betekenen? En wat de kosten hiervoor zijn? Neemt u vooral contact met ons op.

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.