Tarieven

Benieuwd wat de tarieven voor een belastingadviseur of accountant zijn? Wij zijn graag zo transparant als mogelijk over onze tarieven, zodat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina lees je er meer over.

Alles-in-1 abonnementen

Voor ondernemers die hun boekhouding, jaarstukken en fiscale aangiften willen uitbesteden hebben wij abonnementen waarbij wij alle benodigde vast diensten aanbieden tegen een vast tarief per maand. Je kunt eenvoudig zien welk maandtarief in jouw situatie van toepassing is, kijk hiervoor op onze abonnementenpagina.

Tarieven op maat

Voor (grotere) ondernemingen die hun boekhouding zelf verzorgen, of behoefte hebben aan andere diensten zoals fiscaal advies kunnen wij een offerte op maat verstrekken. Onze uurtarieven starten al vanaf € 60 en bedragen maximaal € 140 (exclusief BTW). Heb je interesse in een offerte op maat? Neem dan contact op, we gaan graag met je in gesprek.

Particulieren

Particulieren kunnen met name terecht bij ons voor fiscale dienstverlening bij grensoverschrijdende situaties tussen Nederland en België. Daarom zijn de tarieven voor particulieren terug te vinden op onze Nederland-België pagina.

Heeft u vragen?

  • Wat zijn de tarieven voor een accountant?

    Het is afhankelijk van de diensten die je als ondernemer wilt uitbesteden wat de tarieven voor een accountant zijn. Bij BenT starten onze uurtarieven vanaf €60 (excl. BTW). Ook bieden we pakketten tegen een vast tarief per maand aan. Voor meer informatie of een offerte voor jouw onderneming kun je contact met ons opnemen.

  • Wat zijn de tarieven voor een belastingadviseur?

    De tarieven van onze belastingadviseurs zijn afhankelijk van de complexiteit en tijdsduur van de werkzaamheden. In de meeste gevallen kan jouw opdracht echter voor een vast bedrag worden uitgevoerd. De tarieven voor de meest voorkomende werkzaamheden staan op deze website

Wil je een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van jouw bedrijf of privésituatie?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.