Fiscaal advies 2022-06-27T16:09:15+00:00

Fiscaal advies

Wij maken uw fiscale situatie inzichtelijk en begrijpelijk voor u

Een aangifte inkomstenbelasting, die vult de Belastingdienst tegenwoordig toch in voor mij?

Indien er geen bijzonderheden spelen in uw situatie kunt u inderdaad gebruik maken van de vooraf ingevulde aangifte van de Belastingdienst. Controleert u deze goed, de vooraf ingevulde gegevens zijn namelijk niet altijd compleet en/of correct. Indien er sprake is van bijzonderheden in uw situatie, omdat u bijvoorbeeld ondernemer bent, vermogen heeft of omdat u een grensarbeider bent, dan krijgt u te maken met complexe fiscale wetgeving. In dat geval volstaat de vooraf ingevulde aangifte (meestal) niet meer en zult u vaak ondersteuning nodig hebben. Fiscaal advies dat de belastingadviseurs van BenT u uitstekend kunnen bieden. Niet alleen op zakelijk gebied, ook op privégebied adviseren we u graag.

Fiscale aangiftes door BenT

Natuurlijk kunnen wij de diverse fiscale aangiftes voor u verzorgen (waaronder de Belgische aangifte Personenbelasting). Vanuit de aangifte kunnen wij u ook vaak adviseren om tot een fiscaal optimale situatie te komen. Daarbij kunnen bijvoorbeeld vragen als ‘Is die hoge heffing over mijn spaargeld wel noodzakelijk?’ of ‘Is het verstandig mijn stamrecht BV nu te laten starten met uitkeren?’ aan de orde komen. Wij zullen naar aanleiding van dergelijke vragen u niet alleen uw opties voorleggen, maar u vooral vertellen wat u het beste kunt doen om uw belastingdruk te verlagen. Ook nemen we graag gebeurtenissen in uw situatie door, bijvoorbeeld als u eerder wilt stoppen met werken, om de veranderingen in uw financiële situatie in kaart te brengen. Kortom: voor fiscaal advies in Eindhoven bent u bij ons aan het juiste adres.

Kit Tang MB (Master Belastingadviseur) is binnen BenT verantwoordelijk voor de fiscale advisering en de aangiftepraktijk. Zo heeft u één aanspreekpunt binnen BenT. Kit heeft een grote kennis op de meest uiteenlopende adviesgebieden en is een echte vraagbaak voor zijn cliënten. En stelt u hem een vraag dan krijgt u niet meteen een rekening, maar een helder antwoord. Dat hoort bij onze dienstverlening.

Fiscaal advies voor ondernemers

Indien u ondernemer bent is fiscaal advies voor u essentieel. U kunt als ondernemer namelijk veel keuzes maken die van invloed zijn op de hoeveelheid belasting die u moet betalen. Het is dan ook van belang om er bewust van te zijn wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes, zoals bijvoorbeeld de rechtsvorm waaruit u gaat ondernemen. Wij kunnen deze gevolgen voor u in kaart brengen, maar u vooral in begrijpelijke taal duidelijk maken wat in uw situatie de beste oplossing is. Daarbij is niet alleen het fiscale aspect van belang, maar vooral ook hetgeen waarbij u zich het prettigst voelt.

Fiscaal advies Eindhoven

Hieronder geven wij u een opsomming van de fiscale diensten die wij onder andere voor u kunnen uitvoeren. Als u specifieke vragen heeft waarover u graag fiscaal advies wilt ontvangen, kunt u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

  • verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting, Personenbelasting (België), Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting;

  • verzorgen van Aanvragen van voorlopige aanslagen en toeslagen;

  • verzorgen van bezwaarschriften;

  • verzorgen van loonadministraties;

  • fiscaal advies op vele gebieden zoals onder andere bedrijfsstructurering, fiscale optimalisatie, schenkingen, successie en bedrijfsoverdracht.

Fiscaal advies Eindhoven

Bent u op zoek naar een belastingconsulent of fiscalist in Eindhoven? Dan bent u bij BenT aan het juiste adres. Met onze centrale locatie in Eindhoven zijn we altijd makkelijk bereikbaar. We nemen graag de mogelijkheden voor u (en uw bedrijf) samen met u door. Kom langs op ons kantoor: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl.

Bent u op zoek naar een boekhouder Eindhoven? Kom hier meer te weten over deze diensten.

Veelgestelde vragen over fiscaal advies

[select-faq faq_id=’11383′] [select-faq faq_id=’11384′] [select-faq faq_id=’11385′] [select-faq faq_id=’11386′] [select-faq faq_id=’11387′]

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Laten we beginnen!