Fiscaal advies

Helder (fiscaal) advies in jouw taal. Daar kun je verder mee.

Fiscaal advies door BenT

BenT is een echte adviesorganisatie. Dat blijkt bijvoorbeeld uit het feit dat ruim 40% van onze medewerkers belastingadviseur is. Veel meer dan bij het gemiddelde accountantskantoor.
Natuurlijk kunnen wij als fiscaal adviseur de diverse fiscale aangiftes voor je verzorgen (waaronder de Belgische aangifte Personenbelasting). Vanuit de aangifte kunnen wij ook vaak adviseren om tot een fiscaal optimale situatie te komen. Wij gaan graag met je aan tafel om je (fiscale) situatie te bespreken, en indien mogelijk de belastingdruk in jouw situatie of van jouw bedrijf te verlagen. Ook nemen we graag gebeurtenissen in je situatie door, bijvoorbeeld als je eerder wilt stoppen met werken, of je bedrijf wilt overdragen aan een opvolger. Kortom: voor fiscaal advies in Eindhoven ben je bij ons aan het juiste adres.

Nederland België

Een van onze specialisaties zijn grensoverschrijdende situaties op fiscaal gebied tussen Nederland en België. Wij verzorgen niet alleen de Nederlandse aangifte voor onze klanten, maar ook de Belgische aangifte Personenbelasting. Dit doen we ook voor particulieren. Op onze Nederland – België pagina lees je hier meer over. 

Afspraak maken?

Fiscaal advies voor ondernemers

Indien je ondernemer bent is fiscaal advies essentieel. Je kunt als ondernemer namelijk veel keuzes maken die van invloed zijn op de hoeveelheid belasting die je moet betalen. Het is dan ook van belang om er bewust van te zijn wat de gevolgen zijn van bepaalde keuzes, zoals bijvoorbeeld de rechtsvorm waaruit je gaat ondernemen. Als fiscaal adviseur kunnen wij deze gevolgen voor je in kaart brengen, maar jou vooral in begrijpelijke taal duidelijk maken wat in jouw situatie de beste oplossing is. Daarbij is niet alleen het fiscale aspect van belang, maar vooral hetgeen waarbij je jezelf het prettigst voelt. 

Fiscaal advies Eindhoven

Hieronder geven wij je een opsomming van de fiscale diensten die wij als fiscaal adviseur onder andere voor jou kunnen uitvoeren. Als je specifieke vragen hebt waarover je graag fiscaal advies wilt ontvangen of over fiscale regels, kun je natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

 • verzorgen van aangiften Inkomstenbelasting, Personenbelasting (België), Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting;
 • verzorgen van Aanvragen van voorlopige aanslagen en toeslagen;
 • verzorgen van bezwaarschriften;
 • verzorgen van loonadministraties;
 • fiscaal advies op vele gebieden zoals onder andere bedrijfsstructurering, fiscale optimalisatie, schenkingen, successie en bedrijfsoverdracht.

Fiscaal advies Eindhoven

Bent je op zoek naar een belastingconsulent of fiscalist in Eindhoven voor fiscale aangelegenheden? Dan ben je bij BenT aan het juiste adres. Met onze centrale locatie in Eindhoven zijn we altijd makkelijk bereikbaar. We nemen graag de mogelijkheden voor jou (en jouw bedrijf) samen met je door. Kom langs op ons kantoor: Groenstraat 2, 5642CB Eindhoven. Of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl.

Bent u op zoek naar een accountant in Eindhoven? Kom hier meer te weten over deze diensten.

Afspraak maken?

Veelgestelde vragen over fiscaal advies

Hieronder vind je een aantal veelgestelde vragen over onze dienstverlening. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.
 • Kan ik bij BenT ook terecht voor fiscaal advies?

  Jazeker. Wij helpen jouw (middel) grote onderneming ook met fiscaal advies op maat. We kijken naar je bedrijfssituatie en geven graag advies toegespitst op jouw organisatie. Dit is advies op hoog niveau zoals je van een accoutantskantoor mag verwachten.

 • Wat houdt fiscaal advies in?

  Bij fiscaal advies kijken we onder meer hoe we jouw financiële situatie kunnen optimaliseren. En wat de consequenties zijn van de regels en fiscale maatregelen zijn voor jou. Je krijgt inzicht in jouw administratie en wat de gevolgen zijn van bepaalde beslissingen. Dit kan door de mogelijkheden voor subsidies te bespreken, om de belastingdruk te verlagen of bijvoorbeeld door het optimaliseren van fiscale structuren. We zullen advies op maat geven, specifiek voor jouw onderneming.

 • Waarover kan ik voor mijn onderneming fiscaal advies ontvangen?

  Bij BenT Accountants en Belastingadviseurs kunnen we je onder meer fiscaal advies geven over zowel jouw privé als zakelijke situatie. Wij fungeren graag als jouw sparringpartner voor je financiële zaken. We tonen je graag wat de risico’s en kansen zijn in jouw situatie.

 • Wat zijn de kosten voor fiscaal advies?

  De kosten van fiscaal advies zijn afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk en onze tijdsbesteding. In veel gevallen is het mogelijk om de werkzaamheden tegen een vast bedrag uit te voeren. Kijk voor meer informatie op onze tarievenpagina.

 • Waarom als onderneming een fiscalist voor fiscaal advies inschakelen?

  Een fiscaal adviseur kan je meer vertellen over zaken waar je als ondernemer mogelijk geen weet van hebt. Aftrekposten, belastingvoordelen en toeslagen zijn zaken waar de specialisten van BenT alles van weten en u tijdens een fiscaal adviesgesprek kunnen uitleggen hoe we deze voor jouw onderneming kunnen toepassen.

Wil je eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van jouw bedrijf of privésituatie?

Neem dan gerust contact op voor meer informatie.