Boekhouder Eindhoven

Bent u op zoek naar een boekhouder in Eindhoven om uw boekhouding aan uit te besteden? Dan bent u bij ons kantoor aan het goede adres. Wij zijn uw ideale partner als u een boekhouder zoekt die uw financiële zaken van u overneemt.

Hulp van een boekhouder

Als accountant zijn wij dé specialist bij uitstek als het om boekhouden gaat. Naast het verzorgen van uw administratie kunnen wij ook uw jaarrekening en belastingaangiften verzorgen. Maar misschien nog wel belangrijker: wij kunnen u van waardevolle adviezen voorzien en de vragen die bij u als ondernemer leven beantwoorden. Bij ons krijgt u bovendien niet bij elke vraag of e-mail een factuur, maar in plaats daarvan een duidelijk antwoord! Wij zijn BenT, uw boekhoudkantoor in Eindhoven.

Of u nu als ZZP’er aan het werk bent of een bedrijf met of zonder persoon heeft in het MKB of een BV, als boekhouder Eindhoven helpen we bedrijven in Eindhoven en omstreken met hun administratie. Wij zijn een klein kantoor waardoor we garant staan voor persoonlijke benadering en advies. Neemt u vooral vrijblijvend contact op voor meer informatie wat we voor uw eigen bedrijf kunnen betekenen.

Belang van een goede administratie

De administratie wordt door veel ondernemers gezien als een noodzakelijk kwaad. Begrijpelijk. U houdt zich liever met ondernemen bezig houdt, daar verdient u immers uw inkomen mee. Toch is de administratie belangrijker dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Het is wettelijk verplicht een deugdelijke administratie te voeren. U heeft deze nodig voor uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting en BTW-aangifte. Ook geeft de administratie een goede inkijk in hoe uw onderneming ervoor staat. Veel ondernemers sturen hun onderneming aan puur op basis van de beschikbare liquiditeit. Maar om goede beslissingen te kunnen nemen, heeft u echt meer informatie nodig dan alleen het saldo van uw bankrekening. Een boekhouder uit Eindhoven kan u daarbij helpen.

Betrouwbaar boekhoudkantoor Eindhoven

Door te kiezen voor een betrouwbaar boekhoudkantoor Eindhoven weet u zeker dat uw financiële zekerheid geboden wordt. U krijgt houvast door altijd inzicht te hebben in uw boekhouding. Zo heeft u een beeld hoe uw financiën ervoor staan en wat dit betekent voor de toekomst. Bij BenT richten niet alleen graag uw boekhouding in, wij houden deze ook voor u bij. Wij bieden diensten aan voor het midden- en kleinbedrijf. Zowel in Eindhoven als omstreken. Door de administratie voor u als ondernemer uit het MKB of BV bij te houden, geniet u altijd van een juiste en volledige boekhouding.

Persoonlijk contact met een boekhouder in Eindhoven

Na afloop van het boekjaar maken wij op een efficiënte manier jaarcijfers en aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Uiteraard nemen wij de tijd om deze met u door te nemen, zodat u precies weet hoe wij tot bepaalde uitkomsten zijn gekomen. En natuurlijk adviseren wij u waar nodig en gewenst. Ook tussentijds zijn wij altijd bereikbaar voor vragen op allerlei gebieden. Zo kunt u altijd sparren met een ervaren adviseur wanneer u daar behoeft eaan heeft. Als boekhouders in Eindhoven bieden we u maximale ondersteuning op fiscaal-, administratief- en accountancygebied.

Boekhouder Eindhoven: online boekhouden

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw administratie (groten)deels uit handen nemen. Wij brengen daarvoor uw administratie onder in ons online boekhoudpakket Exact Online. We maken eenmalig een koppeling tussen Exact en uw bank aan, waardoor wij voortaan automatisch uw bankafschriften elektronisch ontvangen. Uw inkoopfacturen levert u aan via een speciaal e-mailadres en worden door ons geautomatiseerd verwerkt. De gegevens voor de BTW-aangifte halen wij eenvoudig uit Exact en u ontvang elk kwartaal of iedere maand een e-mail met de BTW-aangifte en betaalinformatie. Dankzij onze digitale tools zorgen we ervoor dat uw boekhouding u zo min mogelijk tijd kost. En altijd bijgewerkt is.

Online boekhoudpakket Exact Online

Ook heeft u de mogelijkheid te factureren en betalingsherinneringen te versturen met Exact. Uw verkoopfacturen voldoen dan altijd aan de wettelijk factuurvereisten en worden automatisch en direct in de boekhouding opgenomen. Op deze manier is uw boekhouding altijd up-to-date en kunt u direct zien hoe u ervoor staat! En groeit uw bedrijf waardoor u uw boekhoudprocessen verder wilt automatiseren? Dan zijn er tal van extra mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan, betalen en incasseren vanuit Exact, orders en offertes aanmaken, een voorraad- of uren administratie voeren, vreemde valuta’s administreren en automatisch herwaarderen. Heeft u al een ander boekhoudpakket of werkt u nog ‘ouderwets’ op papier? Ook dan helpen wij u graag verder. Neemt u vooral contact met ons op voor meer informatie over ons digitale programma en de diensten die we als boekhouder in Eindhoven bieden.

Wij zijn BenT uit Eindhoven

Wilt u kijken wat een boekhouder uit Eindhoven voor u kan betekenen? Wij helpen u graag en vertellen alles over de diensten die een goede boekhouder biedt. Kom langs op ons centraal gelegen kantoor: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl. Wij zijn maandag tot en met vrijdag tussen 09.00 – 17.30 uur bereikbaar. We spreken graag de mogelijkheden voor u en uw bedrijf met u door.

Diensten boekhouder Eindhoven

 • Verzorgen (online) administratie;
 • Administratieve ondersteuning;
 • Verzorgen jaarstukken;
 • Verzorgen BTW-aangiftes;
 • Verzorgen aangiftes Inkomstenbelasting;
 • Verzorgen aangiftes Vennootschapsbelasting;
 • Meekijken en factureren via online dashboard.
 • Fiscaal advies voor ondernemers

Mogelijk bent u ook op zoek naar een belastingconsulent Eindhoven, administratiekantoor Eindhovenbelastingadviseur Eindhoven, fiscaal advies Eindhoven of een accountant Eindhoven.

Veelgestelde vragen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. 
 • Waarmee kunnen boekhoudkantoren in Eindhoven helpen?

  Van de salarisadministratie tot het opstellen van een jaarrekening voor de belastingdienst, de belastingaangifte of de afgifte van een accountantsverklaring, BenT helpt u graag als u een boekhoudkantoor zoekt.

 • Wat kost een boekhouder?

  De kosten voor een boekhouder zijn natuurlijk afhankelijk van uw wensen en de werkzaamheden die we voor u gaan uitvoeren. Wel kunnen we alvast aangeven dat BenT scherpe tarieven kan hanteren, doordat we onze werkzaamheden efficiënt kunnen uitvoeren, gebruikmakend van de nieuwste online toepassingen.

   
   
 • Waar kan ik terecht voor een boekhouder Eindhoven?

  Als u op zoek bent naar een boekhouder in Eindhoven, helpt BenT u graag verder. Wij zijn een accountants- en belastingadvieskantoor voor het MKB. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie en om samen te bekijken wat wij voor u kunnen betekenen.

   

   

   

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor meer informatie.