Boekhouder Eindhoven 2019-10-15T11:09:09+00:00

Boekhouder Eindhoven

Bent u op zoek naar een boekhouder in Eindhoven en de regio?

Bent u op zoek naar een boekhouder in Eindhoven? Dan bent u bij ons kantoor aan het goede adres.

Als accountant zijn wij de specialist bij uitstek als het om boekhouden gaat. Naast het verzorgen van uw administratie kunnen wij ook uw jaarrekening en belastingaangiften verzorgen. Maar misschien nog wel belangrijker: wij kunnen u van waardevolle adviezen voorzien en de vragen die bij u als ondernemer leven beantwoorden. Bij ons krijgt u bovendien niet bij elke vraag of e-mail een factuur, maar in plaats daarvan een duidelijk antwoord!

De administratie wordt door veel ondernemers gezien als een noodzakelijk kwaad. Begrijpelijk omdat u zich liever met ondernemen bezig houdt, daar verdient u immers uw inkomen mee. Toch is de administratie belangrijker dan u wellicht op het eerste gezicht denkt. Niet alleen is het wettelijk verplicht een deugdelijke administratie te voeren en heeft u deze nodige voor uw aangifte inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting en BTW-aangifte, ook geeft de administratie een goede inkijk in hoe uw onderneming er voor staat. Veel ondernemers sturen hun onderneming aan puur op basis van de beschikbare liquiditeit, maar om goede beslissingen te kunnen nemen heeft u echt meer informatie nodig dan alleen het saldo van uw bankrekening.

Afhankelijk van uw wensen kunnen wij uw administratie (groten)deels uit handen nemen. Wij brengen daarvoor uw administratie onder in ons online boekhoudpakket Exact Online. We maken eenmalig een koppeling tussen Exact en uw bank aan, waardoor wij voortaan automatisch uw bankafschriften elektronisch ontvangen. Uw inkoopfacturen levert u aan via een speciaal e-mailadres en worden door ons geautomatiseerd verwerkt. De gegevens voor de BTW-aangifte halen wij eenvoudig uit Exact en u ontvang elk kwartaal of iedere maand een e-mail met de BTW-aangifte en betaalinformatie.
Ook heeft u de mogelijkheid te factureren en betalingsherinneringen te versturen met Exact. Uw verkoopfacturen voldoen dan altijd aan de wettelijk factuurvereisten en worden automatisch en direct in de boekhouding opgenomen.

Op deze manier is uw boekhouding altijd up-to-date en kunt u direct zien hoe u ervoor staat! En groeit u bedrijf waardoor u uw boekhoudprocessen verder wilt automatiseren? Dan zijn er tal van extra mogelijkheden, waaronder betalen en incasseren vanuit Exact, orders en offertes aanmaken, een voorraad- of uren administratie voeren, vreemde valuta’s administreren en automatisch herwaarderen et cetera, et cetera. Neemt u hierover gerust contact met ons op voor meer informatie.

Heeft u al een ander boekhoudpakket of werkt u nog ‘ouderwets’ op papier? Ook dan helpen wij u graag verder. Neemt u hiervoor gerust contact met ons op, wij informeren u hier graag over.

Na afloop van het boekjaar maken wij op een efficiënte manier jaarcijfers en aangifte Inkomstenbelasting en/of Vennootschapsbelasting. Uiteraard nemen wij de tijd om deze met u door te nemen, zodat precies weet hoe wij tot bepaalde uitkomsten zijn gekomen. Uiteraard adviseren wij u waar nodig en gewenst. Ook tussentijds zijn wij altijd bereikbaar voor vragen op allerlei gebieden, zodat u altijd kunt sparren met een ervaren adviseur zodra u daar behoeft aan heeft. Zo heeft u de maximale ondersteuning op fiscaal-, administratief- en accountancygebied.

Boekhoudkantoor Eindhoven

Dus, bent u op zoek naar een boekhoudkantoor in Eindhoven en de regio? Dan bent u bij BenT aan het juiste adres. Wij helpen u graag verder met uw vragen. Wij verzorgen uw administratie, uw jaarrekening en de belastingaangiften. Maar misschien wel belangrijker is dat wij u voorzien van waardevolle adviezen. Vragen die bij u als ondernemer leven beantwoorden wij. En niet voor iedere vraag of e-mail krijgt u een factuur, we geven u liever een duidelijk antwoord op uw vraag.

Wij zijn BenT uit Eindhoven

Bent u op zoek naar een boekhouder in Eindhoven? Wij helpen u graag. Kom langs op ons centraal gelegen kantoor: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl. We spreken graag de mogelijkheden voor u en uw bedrijf met u door.

  • verzorgen aangiften Inkomstenbelasting, Personenbelasting (België), Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting;

  • verzorgen Aanvragen van voorlopige aanslagen en toeslagen;

  • verzorgen van bezwaarschriften;

  • verzorgen van loonadministraties;

  • fiscale advisering op vele gebieden zoals onder andere bedrijfsstructurering, fiscale optimalisatie, schenkingen, successie, bedrijfsoverdracht et cetera.

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Laten we beginnen!
0/5 (0 Reviews)