Belastingconsulent Eindhoven 2021-01-20T14:11:56+00:00

Belastingconsulent Eindhoven

Bent u op zoek naar een belastingconsulent in Eindhoven?

Als ondernemer krijgt u te maken met diverse belastingaangiften. Het verzorgen hiervan is een belangrijke, maar zeker niet altijd makkelijke taak. Al dat papierwerk kan u veel tijd kosten. Tijd die u mogelijk liever in uw bedrijf wilt steken. Daarom kunt u er ook voor kiezen om een belastingconsulent in te schakelen. Als u op zoek bent naar een belastingadviseur in Eindhoven, bent u bij ons kantoor aan het juiste adres. BenT is uw professionele partner die u uw belastingen en fiscaliteiten uit handen neemt.

Diensten belastingconsulent Eindhoven

Natuurlijk wilt u als ondernemer en particulier zo min mogelijk belasting afdragen. Er zijn diverse fiscale regelingen waar u als ondernemer gebruik van kunt maken. Wij adviseren u hier graag over. De belangrijkste diensten die wij op fiscaal gebied aanbieden zijn:

  • Verzorgen aangiften Inkomstenbelasting en Personenbelasting (België);
  • Verzorgen aangiften Vennootschapsbelasting en Omzetbelasting;
  • Verzorgen Aanvragen en wijzigen van voorlopige aanslagen;
  • Verzorgen van bezwaarschriften;
  • Verzorgen van loonadministraties;
  • Fiscale advisering op vele gebieden zoals bedrijfsstructurering, fiscale optimalisatie, schenkingen, successie en bedrijfsoverdracht.

U kunt dus bij ons terecht voor het verzorgen voor uw aangifte Inkomstenbelasting, Vennootschapsbelasting of zelfs uw Belgische aangifte Personenbelasting. Maar belangrijker is dat u ook voor fiscaal advies wij altijd voor u klaar staan. Wij ondersteunen u als belastingconsulent Eindhoven graag bij het optimaliseren van uw fiscale positie. Daarbij kunt u denken aan het verminderen van de belasting over uw vermogen in Box 3 of advisering over schenkingen en successie.

Neem contact met ons op als u behoefte heeft aan belastingadvies

Belastingadvies door een belastingconsulent

Als u ondernemer bent, is belastingadvies misschien nog wel belangrijker. Hierbij zijn vele keuzes te maken die van invloed zijn op de belasting die u moet betalen. Zo kijken we graag mee of u wel de juiste ondernemingsvorm heeft. En wat het betekent als bijvoorbeeld uw partner en/of kinderen ook in de onderneming werken. Ongetwijfeld zult u veel vragen hebben over de manier waarop u op dit gebied het beste kunt ondernemen. Wij helpen u hierbij en zullen u voorstellen doen om ervoor te zorgen dat u zo weinig mogelijk belasting betaalt. Hierbij staan uw wensen centraal. Want niet alleen de fiscaal beste optie is van belang, maar vooral de manier waarbij u zich het prettigste voelt. Als accountant zijn wij ook de specialist als het om boekhouden en financieel inzicht in uw onderneming gaat. Naast het verzorgen van uw administratie kunnen wij ook uw jaarrekening verzorgen.

BenT: Belastingconsulent Eindhoven

Bent u op zoek naar een belastingconsulent in Eindhoven? Dan bent u bij BenT aan het juiste adres. We hebben een zeer centrale locatie in Eindhoven, hierdoor zijn we altijd makkelijk bereikbaar. Binnen BenT is Kit Tang MB (Master Belastingadviseur) verantwoordelijk voor het fiscaal advies en de fiscale aangiftes. Kit is een echte vraagbaak voor zijn klanten. U krijgt op de meest uiteenlopende vragen heldere antwoorden in plaats van meteen een rekening. Doordat wij als accountantskantoor bij de Koninklijke Nederlandse Beroepsorganisatie voor Accountants zijn (NBA) zijn aangesloten en het Register Belastingadviseurs (RB), heeft u ook een kwaliteitswaarborg.

Automatisering van administratie

Op automatiseringsgebied hebben er de laatste jaren veel ontwikkelingen plaatsgevonden. Hierdoor kunnen wij uw administratie bijna geheel geautomatiseerd verwerken, waardoor dit sneller en goedkoper gaat dan in het verleden. U heeft simpelweg geen boekhouder meer nodig voor het overtikken van bankafschriften en facturen. Dit doet onze software voor u. Onze accountantsafdeling werkt nauwgezet samen met onze belastingadviseurs, om het maximale rendement uit uw onderneming te kunnen halen.

Wij kunnen ons goed voorstellen dat u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen heeft. Neemt u dan ook gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen en welke mogelijkheden er zijn in uw situatie. Komt u vooral voor een gratis intakegesprek langs op ons kantoor: Groenstraat 2A, 5642CB Eindhoven. Of neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)40 257 34 34 of mail naar info@wijzijnbent.nl.

Wilt u eens een verfrissende blik op de financiële en fiscale situatie van uw bedrijf of van uw privésituatie?

Neemt u dan gerust contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Laten we beginnen!