Kan ik zelf een jaarrekening maken?

Het is natuurlijk afhankelijk van uw onderneming en de omvang van de financiële administratie of u zelf een jaarrekening wilt en kunt maken. Of dat u dit beter kunt uitbesteden. Hoe groter uw bedrijf, hoe omvangrijker de administratie zal zijn. Waardoor het opstellen van een jaarrekening meer tijd in beslag zal nemen. Bent u op zoek naar een betrouwbaar accountantskantoor dat u kan helpen bij het samenstellen van de jaarrekening? Neemt u gerust contact op met de specialisten van BenT. Wij helpen u graag verder.

 

Wat is een jaarrekening?

Een jaarrekening is een overzicht van de financiën van het afgelopen boekjaar van uw onderneming. Een jaarrekening bestaat voor bedrijven uit drie onderdelen: 3 onderdelen: een balans en de winst- en verliesrekening.

Wat kost het opstellen van een jaarrekening?

Accountants- en belastingkantoor BenT maakt gebruikt van digitale middelen voor het bijhouden van de boekhouding en het opstellen van een jaarrekening. Hierdoor kunnen wij de kosten laag houden. Wilt u weten wat het opstellen van een jaarrekening voor uw onderneming kost? Neemt u gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en de bijbehorende prijzen. Met dit duidelijke overzicht kunt u zien hoe uw onderneming dat jaar gedraaid heeft. En hoeveel winst en verlies er is gemaakt.

Ga naar de bovenkant