Vacatures belastingadviseur en assistent accountant Eindhoven 2021-11-05T13:37:55+00:00

Vacatures

Vacature (junior) belastingadviseur

Wij jij werken op een jong en modern accountantskantoor in een klein team met enthousiaste collega’s? Ga je een (vakinhoudelijke) discussie niet uit de weg, kun je tegen een geintje en heb je er geen bezwaar tegen af en toe buiten de deur te lunchen? Dan pas je bij ons!

Wat kunnen we jou bieden:

 • Een goed salaris o.b.v. opleiding en ervaring (range € 2.500- € 3.500 o.b.v. 40 uur p.w.);
 • Een reiskostenvergoeding en deelname aan onze pensioenregeling;
 • Een 24-urige tot 40-urige werkweek;
 • Een afwisselende, zelfstandige functie met veel eigen verantwoordelijkheid en volop de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Rechtstreeks contact met onze cliënten;
 • Werken in een klein team van 11 personen in een (zeer) informele werksfeer;
 • Een geheel digitale werkwijze (o.a. Nextens, Exact Online en Fiscaal Totaal).

Over de functie:

Kom je bij ons werken dan ben jij als belastingadviseur dan ben jij het eerste aanspreekpunt van onze cliënten. Als fiscaal medewerker help en adviseer je jouw klanten waar nodig, eventueel met ondersteuning van je collega’s. In jouw functie behoort het verzorgen van diverse fiscale aangiften en de bijbehorende advisering tot je takenpakket. Doordat ons kantoor gespecialiseerd is in fiscaal grensoverschrijdende situaties tussen Nederland en België hebben onze klanten grote behoefte aan fiscaal advies. Daarom zoeken wij een enthousiaste medewerker die zich verder wil ontwikkelen op zijn of haar adviesvaardigheden.

Welke werkzaamheden je precies uitvoert hangt af van jouw kennis en ervaring. Samen bekijken we hoe jouw takenpakket het beste kan worden ingevuld.

Waarmee jij je onderscheidt:

 • Een fiscale achtergrond (bijvoorbeeld doordat je een fiscale opleiding hebt gevolgd of doordat je ervaring hebt opgedaan met fiscaal werk bij een accountants- of administratiekantoor of in het bedrijfsleven);
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je bent gedreven en staat voor kwaliteit;
 • En natuurlijk pas je in ons team, want Leo, Nicole, Mariette, Hilal, Carla, Riky, Mandy, Arjan, Thur en Kit zoeken een leuke collega.

Over ons kantoor:

BenT Accountants en Belastingadviseurs is een jong en modern accountants- en belastingadvieskantoor dat eind 2016 werd opgericht. Wij adviseren de meest uiteenlopende MKB-bedrijven. BenT is bepaald geen hiërarchische organisatie, hierdoor blijven de lijnen kort en weet je altijd wat er bij onze klanten speelt en steek je nog eens wat op.

Doordat steeds meer ondernemers ons kantoor weten te vinden zijn we op zoek naar een nieuwe collega die ons komt versterken.

Heb je vragen naar aanleiding van deze vacature? Neem dan contact op met Kit Tang op telefoonnummer 040-257 34 34.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Meer over ons