Waarom als onderneming een fiscalist voor fiscaal advies inschakelen?

Een fiscaal adviseur kan u meer vertellen over zaken waar u als ondernemer mogelijk geen weet van hebt. Aftrekposten, wettelijke rechten, belastingvoordelen en toeslagen zijn zaken waar de specialisten van BenT alles van weten. En u tijdens een fiscaal advies kunnen uitleggen hoe deze voor uw onderneming van toepassing zijn.

Wat zijn de kosten voor fiscaal advies?

De kosten van fiscaal advies zijn afhankelijk van de complexiteit van het vraagstuk en onze tijdsbesteding. In veel gevallen is het mogelijk om de werkzaamheden tegen een vast bedrag uit te voeren. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen.

Waarover kan ik voor mijn onderneming fiscaal advies ontvangen?

Bij BenT Accountants en Belastingadviseurs kunnen we u onder meer fiscaal advies geven over de aangifte inkomstenbelasting, over de omzetbelasting en vennootschapsbelasting. Wij fungeren graag als uw sparringpartner voor uw financiële zaken. We tonen u graag wat de risico’s en kansen zijn binnen de administratie en financiën.

Wat houdt fiscaal advies in?

Bij fiscaal advies kijken we onder meer hoe u uw financiën kunt optimaliseren. En wat de consequenties zijn van de regels en fiscale maatregelen. U krijgt inzicht in uw administratie en wat de gevolgen zijn van bepaalde beslissingen. Dit kan door de mogelijkheden voor subsidies te bespreken, door de belastingdruk te verlagen of bijvoorbeeld door het optimaliseren van fiscale structuren. We zullen advies op maat geven, specifiek voor uw onderneming.

Kan ik bij BenT ook terecht voor fiscaal advies?

Ja zeker. Wij helpen uw (middel) grote onderneming ook met fiscaal advies op maat. We kijken naar uw bedrijfssituatie en geven graag advies toegespitst op uw organisatie. Dit is het advies op hoog niveau zoals u van een administratiekantoor mag verwachten.

Ga naar de bovenkant