Wat is de NBA?

NBA staat voor de (Koninklijke) Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants. Deze beroepsorganisatie wil onder meer een goede beroepsuitoefening bevorderen door accountants. Het accountsregister omvat accountants-administratieconsulenten (AA) en Registeraccountants (RA). De accountant van BenT staat ingeschreven in het register van de NBA, waardoor BenT zich accountantskantoor mag noemen. Om de titel AA of accountant of verwante termen

Is een accountant verplicht voor ondernemers?

Voor ondernemers uit het MKB is een accountant niet verplicht. Maar, het levert wel een hoop op. Zo kunt u altijd rekenen op hoge kwaliteit van het geleverde werk. En kan een accountant u voorzien van fiscaal advies om uw bedrijf verder te helpen.

Wat doet een AA-Accountant?

Een AA-Accountant kan voor u onder meer de jaarrekening opstellen, deze beoordelen of controleren en de administratie voeren. Ook als u op zoek bent naar fiscaal advies, kan een AA-Accountant u verder helpen.

Wat is een AA Accountant?

Een AA Accountant is een Accountant-Administratieconsulent. Dit zijn accountants die voornamelijk voor het midden- en kleinbedrijf actief zijn. Binnen BenT is vennoot Thur Begheyn Accountant-Administratieconsulent met certificeringsbevoegdheid.

Ga naar de bovenkant